Vegetarbøffer ala hakkebøffer

by

I Danmark har vi et enormt stort kødforbrug, så det kunne være rigtig godt for både pengepungen og miljøet at skære lidt ned engnag imellem. Så derfor forsøgte jeg mig med at lave vegetarbøffer og så håbede jeg bare at kærsten gik med på den.
Men tag lige og prøv det.. Det er slet ikke så farlig som det ser ud 😉

Ingredieser:

  • 1 fed hvidløg.
  • 105 g løg + Evt. 10 g persille

    14389019_10209620952056302_507172383_n
    Vegetar burger – det er ik’ så ringe endda 🙂
  • 200 g pastinak
  • 150 g gulerod
  • 70 g rødbede
  • 150-200 g havregryn
  • 2 æg 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chili (kan undlades)
  • 2 spsk ketchup

Forklaring

  1. Blend det hele sammen og lad “farsen” hvile i ca. 10 min.
    Er dejen for blød, så tilsæt lidt mere havregryn
  2. Steg bøffer på pande med lidt olie. De skal have ca. 1 min ved høj varme på hver side og herefter 2 min på hver side ved middel/svag varme.
  3. Sever dem straks med dit ynglings tilbehør, fx kartofler, salat eller i en burgerbolle 🙂

 

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *