Quinoa chokolade cookies

by

Cookies er lækre og findes i vildt mange former, og de kan både være sprøde, bløde, hårde mm. De her cookies er lavet på quinoa og ingredienserne er virkelig simple. I midten gemmer der sig… Peanutbutter, og det gør noget virkelig godt for dem! De er ikke sprøde som man man tænker på en almindelig cookie, men er en sprød kant og er så blød i midten. De har en god smag af chokolade og såbliver man altså bare glad når man støder på peanutbutteret i midten, for det går bare virkelig godt sammen med den lidt intense chokoladesmag.

Ingredienser (12 stk)

  • 1 dl ukogt quinioa
  • 4 spsk. kakao
  • 15. friske dadler
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. peanutbutter (i dejen) + 1 spsk. til fyld
  • 1 æg

Forklaring

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Kog quinoaen efter anvisningen
  3. Blend alle ingredienserne til der dannes en ensartet masse
  4. Brug en våd ske til at forme dejen til små cookies på en bageplade med bagepapir. (Gem imkring halvdelen som skal bruges som “låg”)
  5. Kom herefter en lille smule peanutbutter på hver cookie
  6. Kom den resterende dej ovenpå og sørg for at peanutbutteren ikke kan løbe ud.
  7. Kom evt. lidt vand på fingrene og tryk dem lidt flade
  8. Bag i ovnen i 15-20 min. (Hold godt øje og pas på at de ikke bliver sorte)
No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *