Pasta med rødpeber sovs, kylling og grønt

by

Ingredienser(nok til 2 sultne personer):13214632_10209413938616594_1831915861_o

  • 200-300 g. pasta (afhængig af hvor sultne i er :))
  • 6 snack peber (eller omkring 4 almindelige)
  • 1 lille tsk. salt
  • 1/2 tsk chili
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk spidskommen
  •  1 knivspids peber
  • 2 kyllingbrystfillet
  • salt, peber og paprika
  • 125 g. mozeralla (Jeg brugte de små kugler)
  • ca. 200 g. friske grønne asparges

 

Forklaring

  1. Varm ovnen op til 200 grader med grillfunktionen tændt
  2. Skær peberbrugterne over, rens og skyl dem.
  3. Læg de rensede peberfrugter på en bageplade med bagepapir
  4. Når de begynder at få sorte pletter på skindet (efter ca. 3-5 min) tages de ud.
  5. Lad dem køle af i 1-2 minutter og kom dem så i en pose og luk den til.
    (de skal ligge deri i omkring 15 min, så skindet løsner sig)
  6. Fjern skindet fra peberfrugterne (PAS på de er varme!)
  7. Blend peberfrugter med krydderierne (og SMAG til, det er vigtig at du får den som DU godt kan lide den, så hvis den skal vær stærkere så tilsæt mere chili, osv). Stil peberfrugtsovsen til side indtil den skal bruges
  8. Skær kyllingen i små tern, og steg på en pande med krydderierne (evt. bare dem du kan lide)
  9. Kog pastaen efter anvisningen (Her er der brugt glutenfri pasta, men alle former for pasta kan bruges, prøv evt: fuldkornpasta eller gulerods pasta)
  10. Skær mozzarellaen og asparges ud.
  11. Til sidst samles retten. Vende pastaen i sovsen, og kom kylling, mozzarella og asparges på.

 

 

TIP: Lav bare 3-4 portioner peberfrugtsovs, det er lidt omstændig så man kan lige så godt lave en ordentlig omgang nu man er igang og så kan det jo bare fryses ned 🙂

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *