Paneret torsk

by

Vi er nok ikke altid lige gode til at få spist fisk hjemme hos os, men igår lavede vi den lækreste ret med torsk, den skal i prøve! Det er min nye ynglings fiskeret.

15417013_10210427861148525_1784063440_n

Ingredienser (ca. 2 personer)

  • 2-4 stk. torskefilet (alt efter hvor sultne i er)
  • 1 dl. Mandler
  • 1 dl. Grove cornflakes – ikke de almindelige fyldt med sukker 🙂
  • 2 æg
  • Olie til stegning
  • Salt & peber

corn

 

 

 

 

Forklaring

  1. Pisk ægene godt sammen, så der ikke længere er hvide klumper i.
  2. Blend mandler helt fint, knus cornflaksene (forholdsvis fin, men det skal ikke blive til mel)
    (mandler og cornflakes skal bruges i forholdet 1:1, så hvis der ikke er nok, så lav lidt mere)
  3. Bland de blendede mandler og knuste cornflakes godt sammen
  4. Skær torsken ud i passende størrelser og vend dem derefter i æg og så i blandingen med mandler og cornflakes
  5. Varm en pande godt op med olie. Kom torsken på og skru ned for varmen. Kryder med groft salt og peber
  6. Steg den ca. 5 min på hver side (hold øje med at de ikke bliver mørke og tilsæt fedtstof efter behov)
  7. Server med det samme med sit ynglings tilbehør
Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *