Om bloggen

“Jamen der er jo sukker i alt?”

Den sætning har jeg hørt op til flere gange, når jeg har fortalt om min blog. Og det er vel til en hvis grad rigtig. For selv når man spise et æble, eller en gulerod indeholder det fructose og glukose. Så ja der er stort set sukker i alt.
Jeg har heller ikke tænkt mig at jeg vil leve uden nogen former for sukker, for så vil det da blive noget kedelig mad, og for mig at se et kedelig liv. Så jeg prøver bare at tænke over at lade være med at tilsætte en masse raffineret sukker, som kroppen ikke har nogen form for gavn af, men istedet for finde nogle alternativer som kan forsøde maden og tilværelsen lidt.

Jeg mener ikke der findes én rigtig måde at leve på, men jeg har fundet ud af hvad der virker for mig, og hvis det kan være en inspiration/hjælp for andre, så er det kun godt.
Hvis jeg gerne vil træne op til at deltage  bikinifitnes-konkurrencer skulle jeg nok spise på en lidt anden måde, men det er ikke mit formål.

Ingen tvivl om at en kage m. f.eks. et stort indhold af dadler kan sende dit blodsukker i vejret, men det er efter min mening stadig bedre end at gå ned til bageren og købe et par snitter fyldt med mel og sukker. Og nogle ville måske så sige at det så bare ville være bedre helt at lade være- og det kan de nok have ret i. Men jeg elsker mad og søde sager, og synes at livet er for kort til at droppe dem helt, men samtidig ved jeg også at det hurtigt kan blive forkort hvis man bare siger “jamen vi lever også kun en gang” og så holder sig kørende på spandauer, kaffe og sukkerholdig mad. Så derfor giver det mening for mig at lave sundere alternative uden tilsat sukker- det giver mig en stor glæde, overskud og velvære.

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *