Mini stenaldermuffins

by

Der har været lidt stille fra min side af her over sommeren, og det skyldes, at min sommerferie har været fyldt med sommerhus, interrail og hyggelige aftaler. Der har mildest talt ikke været tid til at bage eller lave særlig meget mad, men inden jeg tog på interrail lavede jeg nogle små snacks, som vi kunne tage med på den lange togtur. Det blev blandt andet disse mini stenaldermuffins, som smager dejlig sødt og mætter godt 🙂

IMG_8611

Ingredienser til 10-15 minimuffins:

  • 25 g solsikkekerner
  • 25 g hørfrø
  • 25 g sesamfrø
  • 25 g mandler
  • 50 g mørk chokolade
  • Én håndfuld rosiner
  • 1 æg
  • 2 spsk vand
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

  1. Varm ovnen op til 180 grader.
  2. Bland alle kerner/frø sammen.
  3. Hak den mørke chokolade forholdvis groft og tilsæt det sammen med rosinerne og salt.
  4. Bland det hele sammen med æg og vand.
  5. Hæld blandingen i små silikoneforme og bag dem omkring 15 minutter.

Tip: Du kan bare bruge de kerner og frø, som du lige har i skabene, og du kan skifte rosiner ud med en anden tørret frugt, fx tranebær 🙂

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *