Kødsovs med hakket kylling og bønnepasta

by

Tidligere på ugen lavede jeg denne lækre portion kødsovs med hakket kylling – jeg frygtede lidt, at den ville være en smule tam i smagen, når det var kylling i stedet for okse, men det smagte super godt og skal bestemt laves igen! Jeg lavede en stor portion, så jeg havde til flere dage – det fungerer også fint på madpakken 🙂

IMG_8584

Ingredienser til 3-4 personer:

  • 500-600 g hakket kylling
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1/2 tsk chili
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter til pynt (jeg brugte basilikum og purløg)
  • Bønnepasta

Fremgangsmåde:

  1. Hak forårsløgene fint og skær gulerødder i små tynde skiver.
  2. Varm olien op i en gryde og svits løgene og gulerødderne.
  3. Tilsæt hakket kylling og brun det af.
  4. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og de tørre krydderier.
  5. Lad kødsovsen koge op i et par minutter. Skru ned for varmen og lad den simre, imens du koger pastaen.
  6. Smag kødsovsen til med salt og peber og evt. lidt ekstra krydderier.
  7. Anret med bønnepasta og friske krydderurter på toppen.

IMG_8588

Velbekomme! 🙂

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *