Kartoffelsuppe

by

Suppen er dejlig cremet og super let at lave

Ingredienser – 4 personer
  • 2 spsk. olie
  • 1 finthakket løg
  • 600 g. kartofler i grove stykker
  • 2 porrer
  • 1 liter grøntsagsboulion
  • 50-100 g. pikantost alt efter smag og behag
  • 1/2 tsk. salt
Tilbehør
  • Sprødtstegt bacon
  • Evt. Lidt brødcroutoner
Forklaring
  1. Kom olien i en gryde og lad det blive varm.
  2. Svits løg, kartofler og porre i ca. 5 min.
  3. Hæld bouillon ved og lad suppen koge i ca. 20 min. – eller til grøntsagerne er møre.
  4. Blend suppen til den er jævn – enten med en stavblender eller i en almindelig blender.
  5. Tilsæt pikantost og salt og  bring suppen i kog.
  6. Smag til.
No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *