Cookies

by

Cookies er bare altid godt. De er nemme at spise på farten, og de her cookies kan man endda spise med god samvittighed når man lige bliver lidt lækker sulten. Cookies findes i mange afstøbninger. Nogle er chewy, andre er sprøde og nogle bløde. Den her opskrift er lavet så de er sprøde udenpå og bløde inden i – vildt lækkert.

Ingredienser (ca. 10 stk.)

  • 1 dåse sorte bønne – drænet vægt 165 g
  • 100 g. havregryn
  • 1 banan (70 g)
  • 65 g. dadler
  • 60 g. peanutbutter
  • Lidt hakket chokolade, tranebær eller hvad du gerne vil have i dine cookies
Forklaring
  1. Tænd ovnen på 180 g. varmluft
  2. Blend alle (bortset fra den hakkede chokolade) ingredienserne sammen til det danner en ensartet masse.
  3. Bland den hakkede chokolade i .
  4. Tril kugler på med en diameter på ca. 2 -3 cm.
  5. Placer dem på en bageplade med bagepapir, så der er god afstand og tryk dem flade (ca. 1 cm høj)
  6. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de begynder at blive gyldne – hold øje med dem så de ikke bliver mørke i bunden.

 

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *